fredag 24 augusti 2012

Härliga fredag

Idag gjorde vi caesarsallad med cashew sour cream till middag.

Cashew sour cream

2,5 dl cashewnötter (blötlagda i några timmar)
1/2 dl vatten
1 tsk citronjuice
1 tsk vinäger/äppelcidervinäger
Salt

Häll av de blötlagda cashewnötterna och skölj dem i nytt vatten. Mixa allt och tillsätt mer vatten för att få önskad konsistens.

Jag rostade en halv supersolovitlök i en torr panna och hade i för smaksättning.

Salladen bestod av babyspenat, tomat, paprika, avokado, kyckling och bacon.

4 kommentarer:

  1. Mmm, det ser otroligt gott ut!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är god och går snabbt att slänga ihop vilket alltid är ett plus!

      Radera
  2. Mums! Vad din sour cream ser smarrig ut, den vill jag också testa.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är riktigt god och jag blev verkligt överraskad över hur lik "vanlig" sour cream den var i smaken.

      Radera